Nieuwsoverzicht '19

Al het nieuws van 2019 in één overzicht.

periode 1

Jean-Paul Houkes
Door: Jean-Paul Houkes

Harrie geslaagd

14 december is Harrie op examen geweest en heeft nu zijn B-diploma voor slagwerk gehaald!
Hij is geslaagd met gemiddeld een 7,5.
Gefeliciteerd en op naar het A-orkest! 🎶

 

 
 
Esmé Herckenrath
Door: Esmé Herckenrath

Vrolijk Pasen, fijne Sinterklaas en een zalige Kerst!

 
Met de herfstvakantie van afgelopen week stond een van de hoogtepunten van het jaar weer voor de deur: het Jeugdkamp. In het weekend van 11, 12 en 13 oktober reisde de jeugd (met de wat oudere jeugd) af naar Otterlo. Aangezien St. Cecilia volgende maand 100 jaar bestaat, besloot de jeugdcommissie alvast een weekend vol met de leukste feesten van het jaar te organiseren: de feestdagen. 
 
Eenmaal aangekomen op locatie, kon er zoals elk jaar eerst genoten worden van de lekkere speculaas en appeltaart van Cor. Nadat de groepen bij iedereen bekend waren door middel van een interactief kennismakingsspel, was het tijd voor het nachtspel. Dit stond in het thema van een feestdag die menig mens de stuipen op het lijf weet te jagen: Halloween. In het bos naast de locatie dwaalden geesten rond, die nog iets af moesten maken voor ze door konden reizen naar de Hemel. Zo moesten de groepen het echtpaar Toos en Henk helpen een ruzie bij te leggen en de dans van choreograaf Tim in première brengen. Echter probeerde een Voodoo-tovenaar roet in het eten te gooien, door groepen te vervloeken. Toen uiteindelijk alle geesten de Hemel hadden bereikt, bleef het nog tot in de vroege uurtjes erg gezellig.
 
De zaterdagochtend werd Koningsdag gevierd. Na een ontbijt met versgebakken muffins was het aan de groepen om levensgrote kwartetten te verzamelen. Dit konden klompen, gigantische tompoucen of maskers van Willem-Alexander zijn. Aan de groepen om dit tactisch te verzamelen, aangezien incomplete kwartetten gestolen mochten worden. 
Al dat rennen en verzamelen maakte iedereen wel erg hongerig, vandaar dat een bord soep en een broodje met knaks er na dit spel bij iedereen wel in ging.
Zaterdagmiddag stond in het thema van onze Goedheiligman: Sinterklaas. Ondanks dat hij nog een maand op zich laat wachten, stonden er al juten zakken vol kado’s klaar. Door middel van een amuserend dobbelspel werden alle kado’s onder elkaar verdeeld. Nadat alle kado’s waren uitgepakt, werd de barbecue (verzorgd door Slagerij Kees van der Velden) aangezet en heeft iedereen de honger kunnen stillen.
Om de dag af te sluiten werd zaterdagavond het Kerstspel opgevoerd, in een modern jasje. Jozef en Maria moesten vanwege de hoge waterstand in Millingen vluchten naar Berg en Dal, terwijl Maria hoogzwanger was. Dit kreeg ze via WhatsApp te horen van engel Gabriël. Ze weten op tijd een loods in het veilige Berg en Dal te bereiken, maar na de geboorte wordt Jezus gestolen door de Grinch. Gelukkig lukte het rechercheur Horatio om baby Jezus terug te brengen naar zijn ouders, met wat hulp van Ed Sheeran, Justin Bieber en Beyoncé. Ook deze avond werd er nog een hoop gelachen, totdat bij iedereen het lichtje toch een keer uitging.
 
Na een goede (maar voor velen wel erg korte) nachtrust werd iedereen wakker, omgeven door de lucht van versgebakken eieren. Dit waren niet de laatste eieren die gezien zouden worden die dag, aangezien Pasen nog op het programma stond. Het was nog aan de groepen om bijna 900 paaseieren te zoeken, die de laatste punten konden opbrengen. Uiteindelijk is tot op het laatste eitje alles gevonden, waarna de einduitslag berekend kon worden.
Vervolgens werden de laatste koffers gepakt, en was het weer tijd om richting Millingen terug te keren. De groep van Koningsdag, die zichzelf de naam ‘King Size’ hadden gegeven, ging met de eerste prijs naar huis. 
 
De jeugdcommissie kan ook dit jaar weer terugkijken op een geslaagd weekend. Net als voorgaande jaren zijn we erg blij met de gemoedelijke sfeer en een goed gevoel van saamhorigheid. Wij willen iedereen bedanken die mee is gegaan en hopelijk zien we jullie allemaal terug bij een volgende activiteit!

 

 
 
Esmé Herckenrath
Door: Esmé Herckenrath

FANFARE ST. CECILIA OP CONCOURS

Bijna is het zo ver. Na vele repetities, groepsrepetities en studiedagen is fanfare St. Cecilia er klaar voor. Op zaterdag 16 maart zal de vereniging afreizen naar Zutphen om daar haar muzikale klanken te laten beoordelen op het concours. Onder leiding van dirigent Dick Bolt speelt de fanfare twee werken uit de eerste divisie: Passion Et Tendresse van Rob Goorhuis en The Saba Encounters van Joop van Dijk. In het eerste werk worden twee elementen tegenover elkaar gesteld. Er is een thema ‘passie’, dat wordt uitgebeeld door herhaling van korte, heftige motieven. De ‘tederheid’ komt tot uitdrukking in koraalachtige gedeelten waarin solistische melodieën te horen zijn. Het tweede werk, The Saba Encounters, is het vervolg op The Saba Adventure uit 1993. Daarin beschreef de componist het eiland Saba zelf, maar nu gebruikt hij het onderwaterleven bij het eiland als basis voor zijn compositie. In 14 in elkaar overgaande delen beschrijft de componist een dag van een Sabaanse duiker.

Op zaterdag 9 maart zal er een try-out zijn in zaal OEV te Millingen om 20.00 uur.

Wilt u de fanfare op de dag van het concours aanmoedigen, dan kunt u als supporter met de muzikanten mee. Om 13:00 uur vertrekt de bus vanaf het muziekgebouw (Weth. Arntzstraat 1, Millingen a/d Rijn). Het orkest zal eerst inspeeltijd krijgen en vervolgens optreden om 17:05 uur. Na de uitslag vertrekt de bus rond 20:00 uur weer richting Millingen, waar u in het muziekgebouw welkom bent voor een kopje koffie/thee. Omdat het aantal plaatsen in de bus beperkt is, vragen we om aanmelding via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Graag willen we ook weten met hoe veel personen u mee gaat. Er zitten geen kosten verbonden aan de busreis, wel verzoeken we om ruim van tevoren aanwezig te zijn. Hopelijk tot ziens, op zaterdag 9 en 16 maart aanstaande!

 

Esmé Herckenrath
Door: Esmé Herckenrath

DISNEY CONCERT JEUGDORKEST FANFARE ST. CECILIA

Op zondag 30 juni aanstaande zal het jeugdorkest van fanfare St. Cecilia een concert geven met als thema Disney. We spelen muziek uit onder andere Frozen, The Lion King, Pirates of the Caribbean en Brave. Daarnaast zullen we een medley spelen uit de film Aladdin, die op dit moment ook als live-action versie in de bioscoop draait. Voordat het concert begint kun je alvast in de sfeer komen door allerlei Disney figuren te bekijken in de zaal. Kom ook luisteren en zing vooral mee met I Just Can’t Wait To Be King en de beroemde hit Let It Go! Het concert is in O.E.V. De Dreuge in Millingen aan de Rijn en begint om 14:30 uur. De entree is gratis. Tot dan!🎶

 

 
Esmé Herckenrath
Door: Esmé Herckenrath

We zijn weer thuis!

Tijdens de zomervakantie van 2018 is door de lage waterstand ons muziekgebouw verzakt. Kleine scheurtjes in de muren werden grote scheuren die het gebouw onveilig maakten. Hierdoor was het niet meer verantwoord om te blijven repeteren en moesten we noodgedwongen op zoek naar een alternatieve ruimte. Deze hebben we gevonden, en via deze weg willen we graag een groot DANK JE WEL uitspreken richting Zaal UNA in Kekerdom waar we al deze tijd terecht konden. Op maandag 25 en dinsdag 26 februari is de firma Uretek uit Lelystad naar Millingen gekomen om ons gebouw te herstellen middels injecties in de fundering met twee-componentenhars. Hierdoor zijn de verzakkingen hersteld, de scheuren aanzienlijk kleiner geworden en was daar op dinsdagavond eindelijk het goede nieuws: het muziekgebouw was weer veilig! Doordat er al die tijd niets gedaan is, had het gebouw natuurlijk wel een grote poetsbeurt nodig. Met een grote groep leden - ieder met poetsdoeken in een andere hoek van het gebouw - is het gebouw stofvrij gemaakt en ziet het er weer uit alsof we nooit zijn weg geweest. Op maandag 4 maart hebben we sinds lange tijd weer kunnen repeteren in ons eigen, vertrouwde muziekgebouw.
Welkom thuis, muzikanten!

 

 
Esmé Herckenrath
Door: Esmé Herckenrath

Op zondag 23 juni 2019 geeft fanfare St. Cecilia ter afsluiting van het seizoen een concert bij het eigen verenigingsgebouw. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u naar optredens van het A-, B- en C-orkest en onze slagwerkers komen luisteren. Het concert begint om 11:00 uur. U bent van harte welkom!

 

Niels Lelie
Door: Niels Lelie

De Rabobank Clubkas Campagne is van start gegaan!

Ook dit jaar voert St. Cecilia campagne om geld op te halen voor het opknappen van het verenigings-gebouw. Nu de muzikanten weer thuis zijn, is er geld nodig om het gebouw verder op te knappen. Zoals u ziet heeft de Lego het nodige voorwerk al gedaan. Maar als u zelf ook een steentje wilt bijdragen is dat natuurlijk mogelijk! Als u lid bent van de Rabobank, kunt u in mei uw stemmen uitbrengen op Fanfare St. Cecilia. Mocht u nog geen lid zijn van de Rabobank, dan kunt u een gratis lidmaatschap aanvragen via de volgende link: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

 

 
 
Esmé Herckenrath
Door: Esmé Herckenrath

Rabobank Clubkas Campagne

Wat een mooi cadeau! Gisteravond kregen wij het eindbedrag voor onze vereniging van de Rabobank Clubkas Campagne te horen. Een cheque met daarop het prachtige bedrag van €1545,50 werd aan ons uitgereikt. Hiermee kunnen we ons muziekgebouw nog verder opknappen.
St. Cecilia bedankt iedereen voor het stemmen!

 

Laurens Klomberg
Door: Laurens Klomberg

Muziekgebouw Fanfare St. Cecilia onveilig

De ondergrond waarop het gebouw van fanfare St. Cecilia is gebouwd heeft de laatste jaren te maken gekregen met zeer wisselende peilen van het grondwater. Aangezien de bovenlaag van de ondergrond bestaat uit kleigrond levert dat bij een wisselende grondwaterpeil grote verschillen op in die kleigrond. Bij een hoog grondwaterpeil zet de kleilaag uit en bij een laag grondwaterpeil klinkt de grond weer in. Bij de bouw van het originele muziekgebouw in 1964 is geen rekening gehouden met het wisselende grondwaterpeil. Bij de uitbreiding van het gebouw in het jaar 1995 is hier wel rekening mee gehouden door de fundering te plaatsen op betonnen palen die steunen op de vaste grond onder de kleilaag. Door de verschillen in de fundering en het wisselende grondwaterpeil is een gedeelte van het gebouw van de muziekvereniging gaan verzakken. Deze verzakkingen heeft tijdens de vakantieperiode in 2018 ernstige vormen aangenomen.
Het bestuur van de muziekvereniging heeft een onderzoek laten verrichten door een tweetal deskundigen. Deze hebben aangegeven dat de huidige toestand van het gebouw als onveilig dient te worden beschouwd. Het bestuur heeft daarom besloten om per direct geen repetities, lessen en andere activiteiten meer in het gebouw te houden.
Door de vereniging wordt onderzocht op welke wijze maatregelen kunnen worden genomen om het verenigingsgebouw weer de status veilig te kunnen geven.

 Na het bovenstaande bekend geworden was heeft het bestuur diverse lokaties in Millingen onder de loep genomen;
  • Voormalig garage Scholten. Ruimte is nog volledig ingericht als garagebedrijf.
  • Voormalig Autoschadebedrijf Scholten.  Is thans nog in bedrijf
  • Voormalig pand Rijwielhandel Jos van Hees. Pand inmiddels verhuurd en aangezien er een verdiepingsvloer in zit is deze ruimte te laag
  • Voormalig pand van Korti Millingen.  Ruimte te laag voor orkest van 60 personen.
  • Deel scheepwerf Bodewes. Ruimte boven dient aangepast te worden en bereikbaar voor groot instrumentarium. Op benedenverdiepingen is onvoldoende ruimte geschikt. Bovendien zal eigenaar/huurder ook toestemming moeten geven.
  • Gebouw OEV1  Op maandagavond (repetitieavond fanfare) zitten er 2 schietgroepen in deze locatie.
  • Gebouw OEV  Heeft regelmatig activiteiten in eigen gebouw waardoor het niet mogelijk is om er te repeteren en het slagwerk er te laten staan.
Kortom, in Millingen kon geen geschikte ruimte gevonden worden.
Nadat we door de Stichting beheer UNA gebouw waren benaderd hebben we voorlopig onderdak gevonden in het gebouw van UNA te Kekerdom.
In september 2018 is een brandbrief gericht aan het college van B&W en de Raad van de Gemeente Berg en Dal. Hierin is gevraagd om een bijdrage in de vorm van een subsidie om ons gebouw weer te kunnen gebruiken.
De kosten van de renovatie zijn geraamd op een bedrag van ca. € 51.000
Deze kosten bestaan o.a. uit een rapportage sondering door Geonius en injectering door het bedrijf Uretek. Dez kosten van deze 2 bedragen ca € 35.000.
In eerste instantie was de Gemeente niet bereid om ons tegemoet te komen. Na een aantal gesprekken met Wethouder Visser en gemeenteambtenaar Dahlmans heeft het College toch besloten om de vereniging een geldlening te verstrekken van € 30.000.
Op basis hiervan heeft het bestuur opdracht gegeven om een sondering uit te voeren.

Inmiddels heeft de sondering plaatsgevonden. Afgelopen vrijdag 25 januari 2019 is dit rapport ontvangen en dit is per omgaanmde doorgezonden naar Uretek. Het is nu afwachten op een oordeel van Uretek of injectering mogelijke is op basis van het rapport.
Indien dit positief is zal het bedrijf een planning maken om daadwerkelijk te gaan injecteren en we daarna weer gebruik kunnen maken van ons verenigingsgebouw.

 

Jean-Paul Houkes
Door: Jean-Paul Houkes

Uitslag loterij Fanfares in Harmonie

 Loterij uitslag 2019 Prijs lotnummer
1e prijs € 500,00 0104
2e prijs € 250,00 1074
3e prijs € 150,00 1389
4e prijs € 100,00 1060
5e prijs € 75,00 1765
6e prijs € 50,00 0388
7e prijs € 40,00 0615
8e prijs € 40,00 1744
9e prijs € 30,00 2079
10e prijs € 30,00 0583
11e prijs € 30,00 0482
12e prijs € 30,00 1670
13e prijs € 25,00 0949
14e prijs € 25,00 1874
15e prijs € 25,00 1001
16e prijs € 25,00 2139
17e prijs € 24,00 0172
18e prijs € 20,00 0895
19e prijs € 12,00 0615
20e prijs € 12,00 0091

Uitslagen zijn onder voorbehoud van typefouten.

De prijzen worden uitgereikt in de vorm van waardebonnen te besteden bij Millingse ondernemers!
De waardebonnen kunnen - tegen inlevering van het lot -afgehaald worden bij Rinora Smit, Burgemeester Eijckelhofstraat 29, Millingen aan de Rijn.

Tijdens de trekking van de loterij “Fanfares in Harmonie” is lotnummer 0615 tweemaal uit de bussen getrokken en per abuis tweemaal op de trekkingslijst gekomen.
Dit lotnummer heeft twee prijzen gewonnen.

 

Laurens Klomberg
Door: Laurens Klomberg

Nieuwjaarsconcert 2019

Fanfare St Cecilia is haarn 100 jarig jubileum gestart met een nieuwjaarsconcert op 12 januari 2019. Samen met het ook jubilerende koor Vivace is een prima concert gegeven. In een fraai ingerichte sporthal de Duffelt werd het nieuwjaarsconcert wat jaarlijks op 1 januari wordt uigevoerd in Millingen nog een keertje overgedaan door beide verenigingen. Beide verenigingen hadden gekozen voor een concert “Weense stijl”. De bomvolle zaal kon genieten van polka’s en walsen.

Ook het koor vertolkte liederen van o.a Schubert en Mozart Een dansgroep completeerde het geheel. De mensen in de zaal hebben genoten van dit nieuwjaarsconcert en lieten dit blijken door een ovationeel applaus.Ook burgemeester Slinkman, die voor de eerste keer een concert van de fanfare bezocht, was aangenaam verrast door de kwaliteit van het concert. Hij was zeer onder de indruk van de entourage van de sporthal, zoals die omgetoverd was in een concertzaal. Beide verenigingen kunnen terugkijken op een prima nieuwjaarsconcert. In de loop van het jaar zullen nog een aantal ander jubileiumactiviteiten plaastvinden. Het bsetuur zal de leden van de vereniging en supporters hier ruim van te voren over berichten.

 

Tonnie Lelie
Door: Tonnie Lelie

Subliem concert Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso

Nadat vorig jaar de kapel toegezegd had om bij onze jarige fanfare een concert te verzorgen, zijn de voorbereidingen gestart. Allereerst werden veteranen uit de gehele gemeente Berg en Dal uitgenodigd om hen te bedanken voor hun inzet voor Nederland. Ook alle vrijwilligers van de ca. 60 verenigingen uit Millingen a/d Rijn werden in de gelegenheid gesteld dit concert gratis bij te wonen. Daar werd gretig gebruik van gemaakt! St. Cecilia wil het belang van vrijwilligers benadrukken omdat zonder deze mensen een vereniging niet draaiende gehouden kan worden. In Sporthal De Duffelt te Millingen waren meer dan 400 toeschouwers getuige van een grandioos concert. Onder deze toeschouwers ook mevr. Annelies Visser namens de gemeente Berg en Dal. 
Vanaf 8.00 uur werd de Sporthal weer omgetoverd tot een heuse concertzaal. In de middag arriveerden de bussen met muzikanten. Zij werden welkom geheten en begonnen en kregen de gelegenheid Millingen te verkennen. Rond 17.00 uur was er een buffet voor de muzikanten wat uitstekend werd verzorgd door Top-buffet.nl van Rutger Splithof.
Toen nog even een korte voorrepetitie en om 20.00 uur kon het beginnen. De kapel, onder leiding van Arnold Span, opende met de ouverture Fra Diavolo van Auber, gevolgd door Andante cantabile van Tschaikovsky. Deze gedragen melodie vormde de opmaat van het grootste werk van vóór de pauze: Extreme make-over van de Nederlandse componist Johan de Meij. Hij gebruikte de melodie van Tschaikovsky om een aantal variaties erop te maken. Een zeer moeilijk concertwerk voor de muzikanten maar een waarlijk genoegen om naar te luisteren voor het publiek. Halverwege werden bierflesjes gebruikt om tonen te maken die een melodie vormden: fantastisch bedacht door de componist! Met Monument of the Netherlands van Jurriaan Andriessen (die dit jaar 80 wordt) werd het programma besloten.
Na de pauze stond een “lichter” programma op de lessenaar met onder andere muziek uit piratenfilms, One day I’ll fly away en tot afsluiting een Nederlandse medley. Grappig om te vermelden dat in deze selectie ook Ding-a-dong van Teach-In in zit verwerkt. Deze avond  werd er een extra nummer aan toegevoegd. Vers van de pers was het arrangement van Arcade van songfestivalwinnaar Duncan Laurence. Dit werd zeer gewaardeerd. Als toegift nog de KMK-mars. Een minutenlang applaus klonk door de zaal.

Wij willen u alvast attent maken op ons seizoensafsluitingsconcert van 23 juni aanstaande buiten op het terrein van ons muziekgebouw aan de Weth. Arntzstraat. Verder kunt u onze website in de gaten houden voor ons jubileumweekend in november. Nadere informatie volgt.

 
Esmé Herckenrath
Door: Esmé Herckenrath

NIEUWE OPHAALDATA OUD PAPIER OP ZATERDAG

Fanfare St. Cecilia haalt al vele jaren het oud papier op in Millingen a/d Rijn. Dit gebeurt altijd op de 2e zaterdag van de maand. Wij hebben bericht ontvangen van de DAR (ophaaldienst) dat wegens organisatorische redenen dit een week verschuift. De vaste ophaaldag gaat de 3e zaterdag van de maand worden. Alleen in april 2019 wordt het de 2e zaterdag van die maand in verband met Pasen.
Via deze link op de site van de DAR kunt u per maand zien op welke zaterdag het papier opgehaald gaat worden door ons: https://afvalkalender.dar.nl/wanneer/2/2019

Wij begrijpen dat in de komende maanden verwarring kan ontstaan omdat er zeer waarschijnlijk mensen toch op de 2e zaterdag de container aan de straat zullen zetten. Bij twijfel de afvalkalender raadplegen dus. In de Rozet staat ook iedere maand de juiste ophaaldatum.

De eerstvolgende inzameling zal zijn op zaterdag 16 februari. Zorg ervoor dat uw container aan de straat staat voor 9:00 uur met het handvat naar de straatkant gericht. Probeer zoveel mogelijk de containers te clusteren of als paren met de buren te plaatsen; dit maakt het makkelijker voor onze ophalers.

 

Esmé Herckenrath
Door: Esmé Herckenrath

Lasergames

Zaterdagavond, 13 april, heeft de jeugdcommissie de speeltuin van Millingen omgetoverd tot een echte lasergame arena. Teams werden gevormd, tactieken om de tegenstander aan te vallen werden besproken en een strategische plek om jezelf te verdedigen werd gekozen. Of je nu koos voor een pistool, mitrailleur, shotgun of zelfs een raketwerper; het zat allemaal in één lasergame geweer. Genoeg keuze om je tegenstander te elimineren! 
 
Er konden verschillende spellen worden gespeeld. Zo was er een speciaal masker die een van de spelers uit je team op kon zetten, en de tegenstander moest dan de zogenaamde VIP-speler uitschakelen. Later, toen de zon onder was en we in het donker verder konden spelen, werd het natuurlijk steeds moeilijker om je tegenstander te zien. Nu moest je af gaan op de lichtjes van het geweer, en het geluid dat daarvan af kwam. Er werden naast het spel met de VIP-maskers ook nog een paar spellen "Capture the flag" gedaan en ondanks de kou heeft iedereen erg veel lol gehad. Het was een geslaagde avond!

 

Jean-Paul Houkes
Door: Jean-Paul Houkes

Onze adverteerder

 

Tonnie Lelie
Door: Tonnie Lelie

St. Cecilia op concours in Zutphen

Op zaterdag 16 maart vertrok fanfare St. Cecilia naar Zutphen om zich in de 1e divisie te laten beoordelen door een vakkundige jury. Na een betrekkelijk korte voorbereidingstijd hadden de muzikanten twee werken ingestudeerd: Passion et Tendresse van Rob Goorhuis en The Saba Encounters van Joop van Dijk.
Iets over vijf uur mochten de muzikanten plaatsnemen op het podium in de prachtige zaal van De Hanzehof. Eenmaal op het podium is het er altijd sprake van gezonde spanning. Zeker voor negen van onze nieuwste orkestleden, die dit jaar voor het eerst een concours zouden meespelen. Hier is de vereniging natuurlijk ontzettend trots op!

St. Cecilia streeft altijd om het beste uit de vereniging te halen. De muzikanten hebben twee behoorlijke uitvoeringen ten gehore gebracht met daarin muzikaal mooie momenten. Dat kregen de muzikanten ook van het meegereisde publiek te horen in de vorm van een daverend applaus en mooie woorden.
Het spannendste moment van het concours is de uitslag van de jury: 82,17 punten voor Passion et Tendresse en 80,0 voor The Saba Encounters. Een gemiddelde van 81,08 punten. Misschien niet zo hoog dan waar op gehoopt was, maar met een 8,1 op het rapport mag je ook zeker tevreden zijn. Toch is geen enkele uitvoering perfect; er zijn altijd kleine dingetjes die beter kunnen. Dat stond ook in het juryrapport. De kritiekpunten nemen we zeker ter harte. Dit maakt op concours gaan leerzaam en waardevol voor de toekomst.

We willen onze dirigent Dick Bolt niet vergeten te bedanken voor zijn tomeloze inzet en geduld.

Op vrijdag 24 mei zal de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso een concert verzorgen in Sporthal De Duffelt in het kader van ons 100-jarig bestaan. U bent van harte welkom. Nadere info volgt binnenkort.

 

Begin