Opleiding

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Wij besteden dan ook veel aandacht aan onze jongste leden. Van het eerste moment dat zij in aanraking komen met musiceren tot en met het meespelen in het grote orkest. Uw kind kan al vanaf groep 3 starten met de zogenaamde Algemene Muzikale Vorming, waarbij kinderen op speelse wijze wegwijs worden gemaakt met de mogelijkheden van het musiceren. Het C en B orkest zijn in feite een voorportaal, waar de jeugdleden leren om samen muziek te maken en voorbereid worden op deelname in het grote orkest. Sinds 1999 worden de opleidingen ondersteund door professionele musici die een conservatorium opleiding hebben gevolgd. De volgende docenten (waarvan een groot deel tevens muzikant bij onze vereniging is) geven les volgens het nieuwste raamwerkmodel van de KNMO:
Fanfare St. Cecilia heeft 8 geregistreerde gebruikers
Cobi Klomberg - Lelie