Sponsors

Op deze pagina vindt u sponsors die ieder op hun eigen wijze een bijdrage leveren aan onze fanfare. Onze vereniging heeft grote waardering voor hen want hun bijdrage maakt het onze vereniging makkelijker een gezond bestaan te behouden.
Wilt u of uw bedrijf ook bijdragen aan onze vereniging? Neem dan contact op met ons secretariaat of doneer een bedrag.

SponsorKliks

“SponsorKliks, Met SponsorKliks kunt u nu zelf een financiële bijdrage leveren aan St. Cecilia, zonder dat het u een cent extra kost!
Reserveer een restaurant online via Dinnersite.nl of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en St. Cecilia ontvangt geld in de clubkas.
Klik op het logo van SponsorKliks om bij diverse webshops te bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar St. Cecilia.
En nogmaals, het kost u niets extra!
Wilt u St. Cecilia ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina. Voor u een kleine moeite, voor ons directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die St. Cecilia een warm hart toedragen.

Sponsor van Fanfares in Harmonie